Michał
Obywatel

|
 |
« : 02.18.2010, 17:35 » |
|
Mam zamiar poprowadzić dwie sesje w Star Warsy. Jedną dla Jasnej i jedną dla Ciemnej strony Mocy  . Poszukuje po 4 graczy na sesje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deMaus
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #1 : 03.17.2010, 21:43 » |
|
Byłbym chętny na sesję dla jasnej strony. Jaki system mechaniczny stosujesz? I na jaki czas planujesz rozgrywkę? tz. Dzień, godzina, czas trwania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #2 : 03.20.2010, 20:39 » |
|
Korzystam z systemu D20. Terminu jeszcze nie jestem pewny, ale raczej w sobotę i minimum 4-5 godzin. Może być do upadłego 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
macbb
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #3 : 03.29.2010, 19:40 » |
|
Jestem chętny na każdą z sesji jasną i ciemną stronę mocy jeżeli będzie jeszcze miejsce postaram się załatwić pozostałych graczy. Jeżeli mógłbym coś zasugerować to wolałbym, żeby gra odbyła się w sobotę (może być od rana do upadłego  ponieważ w niedziele ma być podobno turniej Star Wars Miniatures.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #4 : 04.02.2010, 08:54 » |
|
W porządku, mnie też najbardziej odpowiada sobota. Prosiłbym byście przesłali mi wasze pomysły na postacie. Rasa dowolna, ale musicie być "Silni Mocą" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eftep
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #5 : 04.12.2010, 11:09 » |
|
Witam - nigdy do tej pory nie grałem STAR WARS RPG, jednak bardzo lubięGwiezdne Wojny i chciałbym spróbować/ nauczyć się, mam nadzieję że będe mia tą możliwość:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #6 : 04.12.2010, 14:55 » |
|
Jasne, jeśli tylko kojarzysz realia to spokojnie możesz grać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eftep
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #7 : 04.12.2010, 16:26 » |
|
Z tym nie ma problemu - wiem co i jak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sankari
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #8 : 05.10.2010, 13:25 » |
|
Ja również nie grałam nigdy w Star Wars RPG, jednak chciałabym zagrać. Jeśli jest możliwość, to w sesji Jasnej Strony Mocy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eftep
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #9 : 05.10.2010, 21:07 » |
|
Jeśli nie koliduje to ze "Złotymi Kośćmi", również chciałbym wziąć udział po jasnej stronie mocy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #10 : 05.15.2010, 08:00 » |
|
Wygląda na to że większość chętnych jest na Jasną Stronę. Sesja odbędzie się w sobotę, godziny gry jeszcze ustalimy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #11 : 05.18.2010, 11:57 » |
|
Pomyślałem, że najlepiej będzie jak dodam parę informacji: Fabularnie gra będzie się działa pod koniec Wojen Klonów, tuż przed Zemstą Sithów. Wymagałbym od graczy krótkiej biografii i opisu postaci. Ważnym jest by postać ta była wrażliwa na Moc, ale co jeszcze ważniejsze nie może być członkiem Zakonu Jedi. Możecie sobie wybrać w jakim aspekcie Mocy się specjalizujecie później to dopasujemy do statystyk. Możecie grać dowolną rasą w pewnych granicach rozsądku - Vongowie, starożytni Sithowi, Gwiezdne Smoki itp są zabronione.
Dostępne klasy postaci: Zwiadowca, Żołnierz, Szlachcic, Technik, Szmugler. Jeśli jednak wymyślicie coś i innego a będzie to interesujące to będziemy mogli się dogadać.
Dla tych którzy znają system D20 oświadczam że nie będę się ściśle trzymał reguł, ważniejsza będzie dobra zabawa niż zgodność z podręcznikiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
deMaus
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #12 : 05.19.2010, 10:13 » |
|
Mówiąc szczerze to mi pasuje tylko sobota do 14. za to mogę od od 7:00
Jeśli byśmy się dopasowali z czasem, to chciałbym zagrać ludzkim szlachcicem, prawdopodobnie pojedynkowicz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sankari
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #13 : 05.19.2010, 17:42 » |
|
Moja postać może być technikiem.
Poza tym, na planie wszelkie RPG są w godzinach nocnych, od 22.00.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Michał
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #14 : 05.20.2010, 17:02 » |
|
Te podane na planie to tylko turniej w Złote Kości, grać sesje możnacały czas. Najlepiej będzie jak wszyscy chętni podadzą kiedy mogą grać i wtedy ustalimy czas sesji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|