Krauch
Org
Obywatel

Blok LARPów
|
 |
« : 03.30.2010, 18:29 » |
|
Lordowie Wszystkich Czasów znów zadęli w rogi wojenne... Har-Magedon, Ragnarok, Ostatnia Bitwa... Nazwij to jak chcesz. Zasady są proste- Zwyciężysz, lub zginiesz. Z zasadami Turnieju zapoznać się można w naszym serwisie: RegulaminW tym wątku proszę zadawać pytania prowadzącym, czyli Edainowi, Iwanowi i mnie. Śmiało!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cimek
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : 04.06.2010, 20:17 » |
|
Czy do broni zaliczacie także coś co wyglądem przypomina kij z wszelkimi ograniczeniami dł. czyli max 140cm?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IWAN
Org
Obywatel

Zrodzony by pomagać
|
 |
« Odpowiedz #2 : 04.06.2010, 21:19 » |
|
Jeżeli jest bezpieczny to oczywiście
|
|
|
|
|
|
Człowiek od planszówek i LARPa LIPKON
|
|
|
lokietek
Obywatel

Ogień to potę... ...AAAAAAAAAAA!!! pale się!
|
 |
« Odpowiedz #3 : 04.06.2010, 21:23 » |
|
Hm... coś dla mnie  W fireshow kręcę kijem o długości 140 
|
|
|
|
|
|
eee... no cześć.
|
|
|
|
szajbus23
|
 |
« Odpowiedz #4 : 04.14.2010, 16:17 » |
|
Mam pytanie odnośnie broni. Czy mogę mieć tarcze o średnicy 80 cm i broń krótką o długości 80 cm jednocześnie?
Czy wchodzą w grę korbacze (zamiast łańcucha sznurek ewentualnie oklejony taśmą)?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IWAN
Org
Obywatel

Zrodzony by pomagać
|
 |
« Odpowiedz #5 : 04.14.2010, 18:55 » |
|
Doszliśmy do wniosku z Krauchem, że tarcze nie wchodzą w grę, natomiast korbacze jak najbardziej - oczywiście zamiast łańcucha sznurek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krauch
Org
Obywatel

Blok LARPów
|
 |
« Odpowiedz #6 : 05.25.2010, 14:29 » |
|
Gorąco dziękuję moim kolegom- prowadzącym, Iwanowi, Edainowi, Galdowi. Dziękuję publiczności, bez Was nie byłoby tej zabawy! Gratuluję wszystkim uczestnikom, a szczególnie:
Niememu, bezgłowemu, wypatroszonemu wojownikowi z czarną pałą (kto był, ten rozumie), czyli Cimkowi- III miejsce!
Dzielnemu, zamaskowanemu Bersisowi, czy może Persisowi- II miejsce!
Niezniszczalnemu rycerzowi z Chorągwi Żywieckiej, Nołnejmowi, który na końcu zgodził wygłupiać się publicznie z czterema dorosłymi facetami- I miejsce!
Mam nadzieję, że wszyscy zobaczymy się na PCV Warriors za rok, w dużo liczniejszym składzie. Trzymam za słowo wszystkich, którzy obiecali filmy i zdjęcia z Turnieju. Do zobaczenia!
Gdy wojenną słyszysz wrzawę/ Chwytaj broń i ruszaj w pole/ Spotkasz mnie w zamęcie bitwy/ I spotkamy się na Dole!...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nicram
|
 |
« Odpowiedz #7 : 05.25.2010, 16:23 » |
|
Eh żałuje, że mnie nie było:(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papunia
Obywatel

Bueheheheh.
|
 |
« Odpowiedz #9 : 05.26.2010, 17:08 » |
|
O, a ja chciałabym podziękować temu, kto tę broń wytworzył - dostałam od kogoś tam, kto dostał od kogoś tam coś takiego, co wygląda jak... półtora-ręczna dużą broń z szerokim końcem. Nie wiem serio jak to nazwać, ale jest fajne i koty się tego boją. Fajna zabawa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bersis
Obywatel

Your time is at end!
|
 |
« Odpowiedz #10 : 05.28.2010, 19:37 » |
|
O tak, zabawa była przednia...  kiedy dojda filmiki na Youtube?;d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krauch
Org
Obywatel

Blok LARPów
|
 |
« Odpowiedz #11 : 05.29.2010, 14:18 » |
|
Kiedy dostarczą je osoby filmujące...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edain
Obywatel

|
 |
« Odpowiedz #12 : 06.06.2010, 18:51 » |
|
Tak, tak. Słyszałem już, że kręcić będą nowe fantasy. Kamil Rauch i kamień fizjologiczny. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IWAN
Org
Obywatel

Zrodzony by pomagać
|
 |
« Odpowiedz #13 : 06.07.2010, 20:33 » |
|
O, a ja chciałabym podziękować temu, kto tę broń wytworzył - dostałam od kogoś tam, kto dostał od kogoś tam coś takiego, co wygląda jak... półtora-ręczna dużą broń z szerokim końcem. Nie wiem serio jak to nazwać, ale jest fajne i koty się tego boją. Fajna zabawa  Cieszę się, że do czegoś się to komuś przydało  . Nie chciało mi się tego już brać do domu, a bałem się, że wyląduje na terenie szkoły jako kolejny śmieć. Dzięki, że ewakuowałaś ten "miecz" - mniej sprzątania po konwencie  , ale kotów mi proszę nie straszyć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Papunia
Obywatel

Bueheheheh.
|
 |
« Odpowiedz #14 : 06.08.2010, 20:37 » |
|
Ok, nie ma sprawy. Przyjezdni, odwiedzający moje mini Królestwo są nim zachwyceni. A co do kotów. Zwiał mi jeden....  Gdyby ktoś widział grubego, rudego kota bez oka i zawołał na niego Nimfador, a ten zareagowałby, to znaczy że to mój kot i należy mi go zwrócić. Więc wiecie jak mnie namierzyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|